Кой е най-подходящият за Вас клас автомобил под наем?

Автопарк
Easy Rent Bulgaria предлага на своите клиенти коли под наем от различни марки и модели, които да отговорят на специфичните изисквания на всеки клиент.

Автопаркът ни включва над 600 автомобила, предимно чисто нови коли. Сред тях можете да откриете коли с различни двигатели и скоростни кутии - автоматични или ръчни. Всички наши коли са в безупречно състояние и са преминали технически прегледи. Наемайки кола под наем, можете да заявите допълнителна SuperCover застраховка, екстри като 4G Wi-Fi, навигация, детско столче за кола. Получавате още възможност за неограничен пробег, винетка и безплатно вписване на втори шофьор по време на наема.

Резервирайте най-подходящата за Вашите нужди кола под наем през онлайн формата на сайта ни или я заявете в някой от офисите ни на Летище София, Терминал 1 или Терминал 2, Летище Бургас или Слънчев бряг.

Можете да избирате между:

- Икономичен клас;
- Компактен клас;
- Комби;
- Миниван и бус;
- Джип;
- Луксозен.



Икономична кола под наем
Автомобилите от икономичните класове са удобнo и практичнo решение за градски, а защо не и извънградски условия. Те са маневрени, лесни за паркиране, a ниският им разход на гориво и изгодна цена за наем ги превръщат в чудесно решение за рент-а-кар кола.

Този тип автомобили предоставят добри условия за придвижване на до четирима пътника и разполагат с място за багаж за 2 куфара/раници.



Компактни автомобили под наем
Easy Rent Bulgaria предлага на своите клиенти различни варианти за наем на коли от компактния и стандартен клас. Този тип автомобили предоставят удобно пътуване, както в типично градски условия, така и при по-дълги разходки из страната и чужбина.

Повечето наши клиенти предпочитат точно тази категория коли под наем, тъй като те им осигуряват повече комфорт, разумна цена и икономичен двигател. Стандартният тип автомобил е практичен, но същевременно предлага лукс и удобство, повече пространство и възможности, когато пътувате с компания или със семейството си.

В автопарка ни ще откриете разнообразна селекция от марки компактни коли, които ще Ви предложат достатъчно удобство за 4+1 пътници и място за багаж: до 3 куфара/раници.



Комби автомобил под наем
Нуждаете се от допълнително място за багаж и гарантиран комфорт на пътуване? Разгледайте нашите предложения комби коли под наем на ниски цени!

Комби автомобилите са често избиран вариант за дълги, извънградски разстояния, за семейни пътувания и за случаите, в които се нуждаете от повече пространство за багаж.

Easy Rent Bulgaria Ви предоставя богат избор на марки и модели комби коли за наемане: Renault Clio Grandtour или Megane, Mazda 6, VW Passat, Toyota Avensis и луксозната Mercedes-Benz E-Class. Повечето от тях във вариант с автоматични скорости.



Пътнически бусове под наем
Easy Rent Bulgaria предлага на Вашето внимание 7 и 9-местни пътнически бусове под наем на изгодни цени. Ако сте планирали почивка с цялото семейство или с голяма компания приятели, заложете на нашите предложения за миниван под наем!

Изберете между Hyundai, Nissan, Renault и Mercedes и бусове със 7, 8 и 9 места и стартирайте една незабравима почивка в България или чужбина!

Освен достатъчен брой пасажерски места, миниван вариантите от нашия автопарк ще Ви предложат и комфорт, функционалност и дори луксозен интериор (гарантиран при Mercedes Viano). Доверете ни се, за да имате сигурен и надежден партньор във всяка ситуация!



Джипове под наем
Избирайки джип под наем от Easy Rent Bulgaria, Вие получавате максимално удобство, стил, комфорт на шофиране, стабилност и перфектна проходимост и то, на изгодна цена. В нашия автопарк ще откриете отлични варианти за рент-а-кар джипове от водещи автомобилни марки: VW, Porsche, Land Rover, Honda, Nissan и Renault.

Дали ще заложите на компактен, градски SUV или пък на по-мощен и динамичен вариант - бъдете сигурни, че получавате технически изряден автомобил, който ще отговори на изискванията Ви. Джипът е перфектно решение за лятната или зимна почивка, както и за всеки един по-дълъг преход в страната. Автомобилите със задвижване 4х4 се характеризират с подобрена проходимост и сигурност на пътя, което Ви дава възможност да посетите всяка една дестинация в България.



Луксозен автомобил под наем
Ако имате нужда от луксозен автомобил за бизнес среща или пътуване, ние от Easy Rent Bulgaria можем да Ви предложим бизнес клас автомобили на най-добри цени.

Луксозните коли под наем предлагат неповторим лукс и комфорт по време на Вашето пътуване. Можете да избирате между Mercedes-Benz E-Class, Audi A6, Audi A8, Mercedes-Benz S-Class, Mercedes-Benz S 300 Hybrid Long 222 и още други.

Както при всички останали класове автомобили, можете да вземете вашата кола под наем от някой от нашите офиси или да заявите трансфер до избрана от Вас дестинация.



Кабриолети под наем
Easy Rent Bulgaria е единствената компания в България, предлагаща кабриолети под наем и то на топ цени! Това е един от класовете автомобили, с който компанията ни се отличава и няма конкуренция в цялата страна.

Клиентите ни имат възможността да наемат луксозни коли клас "Кабрио" на топ цени в някои от офисите ни в Слънчев бряг, Бургас или София. Или да заявят трансфер до избрана дестинация.

Кабриолетът е кола, която е изключително актуална през летния сезон – създава усещане за свобода и безкрайна ваканция. С един страхотен кабриолет под наем можете безпроблемно да се насладите на слънчевите лъчи, морския бриз и забележителностите, разкриващи се по пътя Ви.